Käyppä sissään!

Ovikello sanoo ding dong

Äläkä pelkää… ja niin päin pois. Meillä on istumapaikkoja vielä toistaiseksi vähänlaisesti, mutta toivottavasti tunnelma on mukava. Oikeastaan minä haluaisin kertoa siulle, että miksi me ollaan olemassa, mutta sitä ennen miun on perusteltava se ensin itselleni.

Esittelymme löytyy tuolta, siitä ei sen enempää, mutta tietysti Salaisuustason ympärillä tapahtuu paljon enemmän. Tätä kirjoittaessa saimme juuri yhteistyökumppaniltamme lähetyksen luurankopaitoja, joten ilta meni niitä inventoidessa ja Etsyä päivitellessä. Niitä sivuja, joilla tämä teksti ehkä joskus ilmestyy, ei myöskään ole vielä tehty valmiiksi asti. Ne tuntuvat aina odottavan jotain.

Satun kanssa on tänään puhuttu politiikkaa, te luultavasti tiedätte millä puolella me olemme. Olen iloinen että olet täällä, koska tuskin olet aivan täysin eri mieltä. Tämä on se mikä Salaisuustaso on, muun muassa: Paikka jossa näkyy pieni vastarinta maailman epäreiluutta vastaan, ja ilo ja toivo yhtenäisyyden, tasa-arvon ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta. Pääosa taiteestamme tuntuu kaikuvan näitä teemoja ja on ilo ja etuoikeus, että se puhuttelee myös muita. Ja pyrimme myös pitämään vähän hauskaa, se jos mikä on toimintaa ankeuttajia vastaan!

Salaisuustaso on Satun idea. Salaisuustaso on työhuone. Salaisuustaso on Etsy-verkkokauppa. Salaisuustaso on tämä kirjoitus. Salaisuustaso on meidän instagram, jossa ehkä saadaan jutella just siun kanssa. En minä oikeasti edes tiedä mitä kaikkea Salaisuustaso on, tai mitä kaikkea se vielä voikaan olla. Ainakin se on yhdet joulumyyjäiset marraskuussa. Ja pahvilaatikoita joissa on printtejä ja tarroja ja paitoja.

Jos haluat seurata mitä puuhaamme, niin tuosta alta voipi tilata päivityksiä näiltä sivuilta. Sinne pamahtaa tuotepäivityksiä ja varmaan harvakseltaan muita tekstejä ja kuulumisia jotka liippaavat Salaisuustasoa. Ja meitä voi tietty seurata Instagramista täältä näin! Kivaa kun oot olemassa!

  • Juha