Syksyn­ kuulu­misia

Piirretty syksyn lehti pinkkikeltaisella taustalla

Kesä best (Juhan mielestä), mutta syksyssä ei ole mitään vikaa siinäkään. Värejä kuin maalauksessa, pimeitä mutta siedettävän lämpimiä iltoja. Ja mahdollisuuksia nähdä tähtiä, siellä missä pystyy.

Syksyllä tapahtuu kaikenlaista! Saimme lähetyksen luurankopaitoja kauppaan. L ja M kokoja on saatavilla eniten, S ja XL kokoja vain yksi. Mikäli paitaa mielit jossain muussa koossa, tai ehtivät loppumaan, niin ota yhteyttä (Instagramin DM on nopein, sähköpostia luetaan myös). Katsotaan mitä voidaan tehdä, mahdollisesti voimme hankkia myös yksittäiskappaleita. Paidat Etsyssä täällä!

Kaupan pieni kesä-ale jatkuu elokuun loppuun, eli vielä alkavan viikon. Kaikki muut paitsi uniikit tuotteet ja paidat -10%. 

Olemme myös suunnitelleet tulevaisuutta! Ihan näillä näppäimillä saamme maksupäätteen korttimaksuja varten! Myöhempänä syksyä meidät voikin tavata ainakin yksissä kivoissa myyjäisissä. Lisäksi pohdimme mahdollisuutta pitää työhuonetta auki Lauttasaaripäivänä 31.8.2024. Työhuoneemme löytyy siis Lauttasaaresta. Tuolloin voisi studiomme valikoimana tutustua ihan paikanpäällä, ja mielellämme kerromme lisää itsestämme ja Salaisuustasosta.

31.8 - 1.9 Tapahtuu muutakin, nimittäin Helsingin Sarjakuvafestivaalit ja Zinefest. Zinefestin yhteismyyntipöydällä pitäisi olla Juhan Cow Skull and The Moon sarjakuva saatavilla.

Mutta mitäs me oikein puuhataan tällä hetkellä? Maiman ammonitteja tulee lisää kauppaan ihan kohta, kunhan saadaan kuvattua tuotekuvia. Samaan syssyyn kauppaan ilmestynee Satun uusia hienoja tuftauksia. Juha suunnittelee uutta tarra-sarjaa. Lisäksi korvakoruprojekti etenee hiljalleen, ja toivottavasti  saadaan näitä myyntiin vielä tämän vuoden puolella. Aiheet ovat meille tärkeitä ja merkityksellisiä, kuten tähänkin asti.

Pysykää terveinä ja lämpiminä, niin itsenänne kuin maailmaa kohtaan!

  • Juha